Segling

Imorgon kommer vi att provsegla för att testa nya segel! Det hela har draggat lite. Jag hade hoppats på att detta skulle vara avklarat för en vecka sedan. Men men….segelmakaren har fullt upp så här års. Idag har kartplottern kommit på plats. Bilen kommer att fyllas med segel som vi inte skall använda på hemresan. Några sakar, som den gamla livflotten och 6 st ”frigolit” flytvästar blir vi tvugna att lämna kvar av utrymmesskäl.

Vi har haft en del problem med de nya britsarna tillverkad av en lokal mekaniker. Klädseln höll inte kvalitetsmåttet. Jag fick i all hast (kl 1 i förrgår natt) beställa nya överdrag av segelmakaren Aaron på som även han var vaken så dags. Ett stort tack till Wavedogsails personal för att ni har ställt upp på ett bra sätt för att rädda en något besvärlig situation. Denna gång tillverkades beklädnaden av trampolinväv för katamaran istf tunnt bomullstyg. Den skall visst tåla en last på 2000 kg.

Annonser

3 responses to “Segling

  1. Ola Danielson

    Sjukt spännade att segla ny båt! Hoppas seglen och båten blir till belåtenhet!

    Gilla

  2. Ja, grabbar hoppas att allt blir klart i tid. Har ni fått klart med kartplottern, AIS och internetuppkopplingen. Här har klubben sillfrukost i dag.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s